Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi akrabalarını görmek

Rüyada kendi akrabalarını görmek

Rüyada kendi akrabalarını görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, tabiri caizse ağız tadından olacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, mutluluğunun büyüyeceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine yorulur.

Rüyada kendi akrabalarını gördüyseniz:

  • Size söylenenleri dinlemekle birlikte, aslen kendi araştırmalarınızı kendinizin yapmasında da fayda var.

Rüyada akrabanın kaçırıldığını görmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, edilen duaların karşılığını bulacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza yorulur.

Rüyada akrabanı dövmek haksızlıklara da karşı geleceğine, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına alamet eder.

Rüyada akrabanın asıldığını görmek yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada bi akrabanı görmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, iş değişikliğine gidileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akrabayla tokalaşmak ekmek kapılarının kapanacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş bir akrabayla konuşmak kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akrabayı dudaktan öpmek hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, gönül yaralarının iyileşeceği, zor zamanların ferahlığa çıkacağına işarettir.

Rüyada akrabayla küsmek sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, hem hayatının kurtulacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments