Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelime görmek

Rüyada kelime görmek

Rüyada kelime görmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kelime gördüyseniz:

  • Seyahatler veya uzun olarak nitelendirilebilecek bir yola ziyaretler söz konusu olabilir.

Rüyada kelimei tevhid görmek üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine delalet eder.

Rüyada cennet kelimesi duymak bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına işarettir.

Rüyada arapça kelimeler görmek hayatının iyileşeceğine, huzursuz ve mutsuz olacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına işaret eder.

Rüyada şahadet kelimesi getirmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada seni seviyorum kelimesini duymak bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına işaret eder.

Rüyada arapça kelime duymak sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına rivayet eder.

Rüyada namaz kelimesini duymak bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ingilizce kelimeler görmek isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments