Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kekeleyerek kuran okumak

Rüyada kekeleyerek kuran okumak

Rüyada kekeleyerek kuran okumak bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, işlerinin iyi gideceğine, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına işarettir.

Rüyada kekeleyerek kuran okumak gördüyseniz:

  • Söyleyeceğiniz sözler yanlış anlaşılabilir ya da aslında söylemek istediklerinizi tam olarak ifade edemeyebilirsiniz.

Rüyada kekeleyerek kuran okumak atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada kuranı kekeleyerek okumak maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, muradın gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada kekeleyerek konuşmak rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, önünün açık olacağına işaret eder.

Rüyada kalabalık kuran okumak elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine delalet eder.

Rüyada banyoda kuran okumak sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine yorulur.

Rüyada birinin ezbere kuran okuduğunu görmek tüm sorunlarının biteceğine, başarılarının devamlı olacağına, ekmeğinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuranı heceleyerek okumak zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada heceleyerek kuran okumak kaybetmeyi göze alamayacağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments