Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin hırlamasını görmek

Rüyada kedinin hırlamasını görmek

Rüyada kedinin hırlamasını görmek iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, kazançta zarar edeceğine, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, ruhen güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada kedinin hırlamasını gördüyseniz:

  • Uzun vadeli bir amacın ardından yapmak istediğiniz hamleyi yapmanız zor olabilir veya ortam gerilebilir.

Rüyada kedinin hırlamasını görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine inanılır.

Rüyada kedi hırlaması görmek yolunun açılacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına inanılır.

Rüyada hıristiyan okulu görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının hıristiyan olduğunu görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada hıristiyan mezar taşı görmek güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, üzüntülerinin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada hıristiyanın müslüman olduğunu görmek işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada hıristiyan olduğunu görmek işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada birinin hıristiyan olduğunu görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments