Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi ve pire görmek

Rüyada kedi ve pire görmek

Rüyada kedi ve pire görmek büyük sıkıntılar çekileceğine, hep dinç ve genç kalacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi ve pire gördüyseniz:

  • İmkansız taahütlerde bulunmaktan kaçının.

Rüyada kedinin üstünde pire görmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına işarettir.

Rüyada kedi ve pire görmek gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada kedide pire görmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına delalettir.

Rüyada pireli kedi görmek dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura delalet eder.

Rüyada kedinin üzerinde pire görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına tabir olunur.

Rüyada kedi piresi görmek dininden vazgeçmeyeceğine, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada kedi üzerinde pire görmek hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada pire öldürdüğünü görmek onları rahat ettireceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments