Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaynını görmek

Rüyada kaynını görmek

Rüyada kaynını görmek güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, dişe diş savaşacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaynını gördüyseniz:

  • Duygusal, fiziksel veya maddi durumunuzu ciddiyetle ele almanız gerekiyor.

Rüyada yemek kaynatmak bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, hayata karşı cesaretini kıracağına rivayet eder.

Rüyada süt kaynatmak sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı alamet eder.

Rüyada çilek reçeli kaynatmak deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kazanda su kaynatmak kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekin kaynatmak meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine rivayet eder.

Rüyada tencerede kaynamış süt görmek sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, yanlış bir karar verileceğine işarettir.

Rüyada yılan kaynatmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, işlerin toparlanacağına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yerden kaynayan su görmek çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments