Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaynananın büyü yaptığını görmek

Rüyada kaynananın büyü yaptığını görmek

Rüyada kaynananın büyü yaptığını görmek kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, borçlarının çoğalacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada kaynananın büyü yaptığını gördüyseniz:

  • Olumlu bakmanız durumunda herkesi memnun edecek sonuçlar ortaya çıkabilir.

Rüyada kaynananın büyü yaptığını görmek günah ve suç işleyeceğine, çok mutsuz olacağına, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaynananın kızdığını görmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere işarettir.

Rüyada kaynanaya kahve yapmak bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine delalet eder.

Rüyada kaynana el öpmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaynanasının dirildiğini görmek böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına inanılır.

Rüyada kaynanasının öldüğünü görmek ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada kaynanayla konuşmak bol muhabbette olacağına, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, aile bireylerinden birine iş kurulacağına işaret eder.

Rüyada kaynananın evine gitmek kendini her konuda geliştireceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments