Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaynana ve kayınbaba görmek

Rüyada kaynana ve kayınbaba görmek

Rüyada kaynana ve kayınbaba görmek yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına işarettir.

Rüyada kaynana ve kayınbaba gördüyseniz:

  • Sosyal faaliyetler esnasında faydalı kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada kaynana kayınbaba görmek karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada kaynana ve kayınbaba görmek dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada kaynana ve kayınbabayı görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına yorulmaktadır.

Rüyada kaynanasını ve kayınbabasını görmek maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına delalettir.

Rüyada kayınbabaya sarılmak dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski kayınbaba görmek umutlarının kırılacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine alamet eder.

Rüyada kayınbabasını görmek yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, eğlenceli mekânlara gideceğine, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere işarettir.

Rüyada kayınbabadan para almak ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments