Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının elbisesini giymek

Rüyada arkadaşının elbisesini giymek

Rüyada arkadaşının elbisesini giymek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının elbisesini giymek gördüyseniz:

  • İhmalkar davranışlardan da kaçınmalısınız.

Rüyada arkadaşının yeşil elbise giydiğini görmek şansının ve bahtının döneceğine, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kırmızı elbise giydiğini görmek eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, zorluklarının kalmayacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının sarı elbise giydiğini görmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, endişelerin sona ereceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının elbise giydiğini görmek iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, işlerin rast gideceğine, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının siyah elbise giydiğini görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının pembe elbise giydiğini görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının mavi elbise giydiğini görmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının elbisesini giymek eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, çok büyük zararlar edileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments