Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayınvalideyle konuşmak

Rüyada kayınvalideyle konuşmak

Rüyada kayınvalideyle konuşmak keyfin ve ağız tadının kaçacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, içinin rahatlayacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına inanılır.

Rüyada kayınvalideyle konuşmak gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamlarla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada kayınvalideyle konuşmak insanlardan takdir toplayacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine yorulur.

Rüyada kayınvalideyle telefonda konuşmak elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş kayınvalideyi görmek yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, makam sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada kayınvalideyi öpmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına delalettir.

Rüyada ölü kayınvalide görmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine delalettir.

Rüyada hasta kayınvalide görmek karalar bağlayacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine delalet eder.

Rüyada kayınvalidesinin ağladığını görmek ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, engellerin ortadan kalkacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş kayınvalide görmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına, çalışmalarının beğenileceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments