Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının denizde kaybolduğunu görmek

Rüyada arkadaşının denizde kaybolduğunu görmek

Rüyada arkadaşının denizde kaybolduğunu görmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, düşünmeden hareket edeceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine, ekmeğinin bereketleneceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının denizde kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız zarifliğiniz nedeniyle sizi takdir edebilirler.

Rüyada arkadaşının denizde kaybolduğunu görmek özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, kötü sözler duyacağına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada deniz dalgasında kaybolmak sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine delalettir.

Rüyada denizde kaybolduğunu görmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada denizin içinde kaybolmak eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına işarettir.

Rüyada deniz kenarında kaybolmak hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine rivayet eder.

Rüyada denize girip kaybolmak kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dalgalı denizde kaybolmak ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına, iyi, hayırlı bir evlat olacağına rivayet eder.

Rüyada denizde yüzerken kaybolmak ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments