Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavurma yediğini görmek

Rüyada kavurma yediğini görmek

Rüyada kavurma yediğini görmek canının sıkılacağına, çok büyük adımlar atılacağına, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, sevinçli ve güzel haberler alacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, mutluluk gözyaşı dökeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kavurma yediğini gördüyseniz:

  •  Rüzgar arkadan eserken, daha fazla tanınmanızı, imajınızı güçlendirmenizi sağlayacak planları hızlandırmanızda fayda var.

Rüyada kavurma yedirmek anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına alamet eder.

Rüyada kavurma yediğini görmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kavurma pişirmek çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, büyük borçlara girmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kavurma yemek görmek sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada kavurma yaptığını görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına inanılır.

Rüyada kavurma pilav görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine rivayet etmektedir.

Rüyada et kavurma yemek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, kişinin kazancının artacağına yorulur.

Rüyada kavurmalı pilav görmek dertlerinin biteceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments