Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavgaya çağrılmak

Rüyada kavgaya çağrılmak

Rüyada kavgaya çağrılmak dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, mevcut konforunun da devam edeceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada kavgaya çağrılmak gördüyseniz:

  • İş veya özel yaşamınızdaki ilişkilerinize farklı şekilde yaklaşmalısınız.

Rüyada kavgaya çağrılmak elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada öbür dünyadan çağrılmak tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına inanılır.

Rüyada anne diye çağrılmak hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, üzüntü duyacağına delalet eder.

Rüyada ruh çağrıldığını görmek gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına rivayet eder.

Rüyada birisi tarafından çağrılmak bazı konser etkinliklerine katılacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada ölen biri tarafından çağrılmak sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sofraya çağrılmak istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, fakirlerin zenginleşeceğine işarettir.

Rüyada isimle çağrılmak her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments