Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavga edip bağırmak

Rüyada kavga edip bağırmak

Rüyada kavga edip bağırmak düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, borçların hafifleyeceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kavga edip bağırmak gördüyseniz:

  • Kötü ya da yararsız alışkanlıklarınızdan kurtulmanız gerekiyor.

Rüyada kavga edip bağırmak huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada kavga edip tekrar barışmak yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına delalet eder.

Rüyada kavga edip dövüşmek sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyle kavga edip barışmak ağız tadının bozulmayacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına delalettir.

Rüyada kavga edip küfür etmek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kavga edip öldürmek korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kavga edip barışmak aksiliklerin yaşanacağına, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, başarısız olacağına yorulur.

Rüyada kavga edip sonra barışmak sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments