Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının beyaz elbise giydiğini görmek

Rüyada arkadaşının beyaz elbise giydiğini görmek

Rüyada arkadaşının beyaz elbise giydiğini görmek içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, çirkin sözler işitileceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, sorunların çabucak halledileceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının beyaz elbise giydiğini gördüyseniz:

  • Kafanızdaki kuruntulardan biran önce kurtulmalısınız.

Rüyada arkadaşının beyaz elbise giydiğini görmek zenginlik ve bolluk içinde olacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, geleceğin güzel olacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının mavi elbise giydiğini görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının yeşil elbise giydiğini görmek iş konusunda bir ortaklık kuracağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Rüyada bir arkadaşının kırmızı elbise giydiğini görmek mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının elbise giydiğini görmek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının takım elbise giydiğini görmek mülk edinme planlarının ertelenmesine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının sarı elbise giydiğini görmek başarılarının her geçen gün artacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının pembe elbise giydiğini görmek karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments