Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasada calismak

Rüyada kasada calismak

Rüyada kasada calismak sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, zararlarını telafi edeceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kasada calismak gördüyseniz:

  • Beraberce vereceğiniz bazı kararları uygulamaya sokuyorsunuz.

Rüyada kasayla armut görmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine tabir olunur.

Rüyada domates kasası görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına alamet eder.

Rüyada çelik kasa açmak işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, ruhunun da şifaya kavuşacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine işarettir.

Rüyada kasalarla meyve görmek hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kasa portakal görmek onlara çok bağlı olacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine tabir olunur.

Rüyada bilgisayar kasası görmek özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kasayla incir görmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada bira kasası görmek hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments