Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasa fişi görmek

Rüyada kasa fişi görmek

Rüyada kasa fişi görmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, rahatlığa erileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, uykusuz ve halsiz düşeceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kasa fişi gördüyseniz:

  • Ekip çalışmaları, ortaklıklar veya iş birlikleri istediğiniz şekilde sonuçlar doğurabilir.

Rüyada kasa fişi görmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, duyduğu üzüntülerin son bulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına delalettir.

Rüyada fişi prize takmak insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine rivayet eder.

Rüyada elektrik fişi görmek vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, zarar edeceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine delalet eder.

Rüyada fiş fatura görmek güzel bir bayanla evlilik yapacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya işaret eder.

Rüyada alışveriş fişi görmek yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine inanılır.

Rüyada prize fiş takmak sıkıntıların çözüm bulacağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ütüyü fişte unutmak bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine yorulur.

Rüyada çay fişi görmek ilerleyeceğine, kalkınacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments