Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kart almak

Rüyada kart almak

Rüyada kart almak uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, günü birlik tatillere çıkacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, her şeyin ters gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kart almak gördüyseniz:

  • Tembelliğinizi yenip hiç olmazsa önemli konulara gereken özeni göstermelisiniz.

Rüyada kredi kartı almak yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına delalet eder.

Rüyada kredi kartı borcu görmek çaresiz ve yalnız kalacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada karda dondurma yemek çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kredi kartı bulmak sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada karda ata binmek dualarına karşılık alacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine delalet eder.

Rüyada kimlik kartını görmek işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine işaret etmektedir.

Rüyada karda zor yürümek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine inanılır.

Rüyada arabayla karda gitmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments