Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karpuz atmak

Rüyada karpuz atmak

Rüyada karpuz atmak yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada karpuz atmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları kontrol etme çabasında olmanız yorucu olabilir.

Rüyada karpuz atmak maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki karpuz görmek sağlık sorunlarının son bulacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, insanların yasa ve kedere boğulacağına alamet etmektedir.

Rüyada karpuz koparmak çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada kırık karpuz görmek keyfin kaçacağına, dinde olgunlaşacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada yarım karpuz görmek eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kış karpuzu görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine yorulur.

Rüyada karpuz aşermek muradın yerine geleceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karpuzun içini yeşil görmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, zenginliğinin artacağına, hem geleceğinin güzel olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments