Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnındaki bebeğin doğduğunu görmek

Rüyada karnındaki bebeğin doğduğunu görmek

Rüyada karnındaki bebeğin doğduğunu görmek mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Rüyada karnındaki bebeğin doğduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin esprileri, boşboğazlıkları ya da kritikleri imajınıza sizi incitebilir veya zor durumda bırakabilir.

Rüyada karnındaki bebeğin doğduğunu görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bebeğin doğduğunu görmek çok mutlu olacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeğinin erken doğduğunu görmek elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeği doğmak yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine delalet eder.

Rüyada bebeğin dişli doğduğunu görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, bereketli ve hayırlı olacağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek bebeğin doğduğunu görmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına yorulur.

Rüyada bebek doğduğunu duymak maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi bebeğinin doğduğunu görmek uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments