Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnında solucan görmek

Rüyada karnında solucan görmek

Rüyada karnında solucan görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine işaret eder.

Rüyada karnında solucan gördüyseniz:

  • Yeni iş birlikleri, ortaklıklar veya ilişkiler söz konusu, yanaşan gemiyi kaçırmamanızda fayda var.

Rüyada karnında solucan görmek kendini her konuda geliştireceğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada karnından solucan çıktığını görmek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına inanılır.

Rüyada kahverengi solucan görmek her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, sonuçtan memnun kalacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine işarettir.

Rüyada solucanın vücuduna girdiğini görmek çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine delalet eder.

Rüyada yatak odasında solucan görmek şansın ve bahtın da açılacağına, acı tecrübeler edineceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü solucan görmek mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, kötü kişilerden uzak durulacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada bağırsak solucanı düşürmek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, her şeyin yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada şeffaf solucan görmek gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments