Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karışık yemek görmek

Rüyada karışık yemek görmek

Rüyada karışık yemek görmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine, zaaflarına kapılacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, pişmanlığa, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada karışık yemek gördüyseniz:

  • Gereksiz riskler almayın.

Rüyada karışık tost yemek arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, bereketin artacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine alamet eder.

Rüyada karışık kızartma yemek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karışık meyve yemek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına delalet eder.

Rüyada karışık dondurma yemek kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına inanılır.

Rüyada karışık yemek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine inanılır.

Rüyada karışık çerez yemek kötü günler yaşayacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karışık yemek görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, kötü gidişe dur denileceğine işarettir.

Rüyada karışık salata yemek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, işlerinin hızlanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments