Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karıncayı üzerinde görmek

Rüyada karıncayı üzerinde görmek

Rüyada karıncayı üzerinde görmek rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, onun kıymetini her daim bileceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına alamet eder.

Rüyada karıncayı üzerinde gördüyseniz:

  • Kontrol etmek veya yönetmek istediğiniz bazı kişiler veya iş birlikleri varsa, gereken zayıf noktayı yakalamak üzeresiniz.

Rüyada uçan karınca öldürmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, malından ve parasından kaybedeceğine yorulur.

Rüyada elinin içinde karınca görmek akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına işarettir.

Rüyada karınca ve akrep görmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada bacaklarında karınca görmek çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, bahtın açık olmasına delalet etmektedir.

Rüyada çok sayıda karınca görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, ün sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada karıncalı pilav yemek verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, saygınlığını yitireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçan karıncalar görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine delalettir.

Rüyada başkasının evinde karınca görmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments