Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karınca ve yumurtası görmek

Rüyada karınca ve yumurtası görmek

Rüyada karınca ve yumurtası görmek söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, ferahlığa çıkılacağına, esenlik bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karınca ve yumurtası gördüyseniz:

  • Bazı yeteneklerinizi abartmanız çevrenizin sizi yadırgamasına neden olabilir.

Rüyada karınca ve yumurtası görmek sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine tabir olunur.

Rüyada karınca ve karınca yumurtası görmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada karınca yumurtaları görmek rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına delalettir.

Rüyada karınca yuvası ve yumurtası görmek sevilen ve sayılan biri olunacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada karınca yumurtası görmek kişinin hayatını allak bullak edeceğine, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada karınca ve yumurtasını görmek çok büyük kısmetler elde edileceğine, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karınca ve yumurtalarını görmek eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine işaret eder.

Rüyada büyük kırmızı karınca görmek namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, maaşının artacağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments