Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşlerini dövmek

Rüyada kardeşlerini dövmek

Rüyada kardeşlerini dövmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, hayır dualarına nail olacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada kardeşlerini dövmek gördüyseniz:

  • Belli bir durumu, iş birliğini ya da çalışmayı dikkatle ele almalısınız.

Rüyada erkek kardeşini dövdüğünü görmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine alamet eder.

Rüyada kardeş dövmek aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, ortamın bir hayli gerileceğine tabir olunur.

Rüyada kardeşlerini dövmek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kardeşine dövmek karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Rüyada kardeşimi dövmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada kardeşi dövmek mutluluğunu çoğaltacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek kardeş dövmek musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına delalettir.

Rüyada kardeşini dövmek sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments