Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşinin kızı olduğunu görmek

Rüyada kardeşinin kızı olduğunu görmek

Rüyada kardeşinin kızı olduğunu görmek yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, ona mutluluk getireceğine, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kardeşinin kızı olduğunu gördüyseniz:

  • Kişisel arzularının birden artması gerçekleşmesi zor isteklerde bulunmana neden olabilir.

Rüyada kardeşinin kızı olduğunu görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, işinde terfi alacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızın kardeşini görmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kızın kardeşini görmek tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine tabir olunur.

Rüyada kardeşinin kızını görmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, tatsız durumların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni kardeş doğduğunu görmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, hastalıktan şifa bulmaya işaret eder.

Rüyada kardeşinin kaybolduğunu görmek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine işaret eder.

Rüyada yeni doğan kardeş görmek kavgaların büyüyeceğine, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine delalet eder.

Rüyada kardeşinin kalp krizi geçirdiğini görmek bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, onların güvenini sarsacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments