Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşinin evlenmesini görmek

Rüyada kardeşinin evlenmesini görmek

Rüyada kardeşinin evlenmesini görmek şansının ve bahtının açılacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, hedeflerine kavuşacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına işarettir.

Rüyada kardeşinin evlenmesini gördüyseniz:

  • Her durumda biraz masrafa girmeniz kaçınılmaz bibi görünüyor.

Rüyada kardeşini evlenmiş görmek iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına delalet eder.

Rüyada kardeşini evden kovmak elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma işarettir.

Rüyada kardeşinin evlenmesini görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, ödemelerini yapamaz hale geleceğine delalettir.

Rüyada kardeşini evlenirken görmek çok mutlu ve huzurlu olacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek kardeşini evlenirken görmek güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, mal ve para sahibi olacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına alamet eder.

Rüyada kardeşinin evleneceğini görmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, onlarla gönül birliği edeceğine rivayet eder.

Rüyada erkek kardeşini evlenmiş görmek hayatına bakacağına, çirkin sözler işitileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada kardeşiyle evleneceğini görmek şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments