Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşi tarafından dövülmek

Rüyada kardeşi tarafından dövülmek

Rüyada kardeşi tarafından dövülmek sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine inanılır.

Rüyada kardeşi tarafından dövülmek gördüyseniz:

  • En iyisi şimdilik susmak olabilir.

Rüyada kardeşi tarafından vurulmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine delalet eder.

Rüyada kardeş tarafından vurulmak yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada kardeşi tarafından öldürülmek kız çocuğunun olacağına, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kardeşi tarafından bıçaklanmak etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada kardeş tarafından dövülmek kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, işlerini sabırla yoluna koyacağına işarettir.

Rüyada kardeşi tarafından boğulmak sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, bedeninin de iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kardeşi tarafından bıçaklandığını görmek aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına alamet eder.

Rüyada kardeş tarafından bıçaklanmak istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments