Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karda kurt görmek

Rüyada karda kurt görmek

Rüyada karda kurt görmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine delalet eder.

Rüyada karda kurt gördüyseniz:

  • Bazı konularda çok fazla konuşmamanızda fayda var.

Rüyada karda kurt görmek çabalarının boşa çıkacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına delalet eder.

Rüyada karda kurt köpeği görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, bir akrabadan hata görüleceğine, tabiri caizse ağız tadından olacağına delalettir.

Rüyada kart kırmak sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, bilgiyle donanacağına işarettir.

Rüyada karda bebek görmek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada karda dondurma yemek çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini karda görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada karda buzda yürümek iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, mal ve para sahibi olacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada karda yolculuk yapmak yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments