Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta namaz kıldığını görmek

Rüyada karanlıkta namaz kıldığını görmek

Rüyada karanlıkta namaz kıldığını görmek işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, başarılarının devamının geleceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada karanlıkta namaz kıldığını gördüyseniz:

  • Siz ertelemeye çalışsanız da, mevcut bir düzenlemenin bazı parçalarının bir an önce yeniden düzenlenmeye ihtiyacı olabilir.

Rüyada karanlıkta namaz kılmak işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, şansının hep açık olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına delalettir.

Rüyada karanlık odada namaz kılmak sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada karanlıkta namaz kıldığını görmek yenileceğine, şifa bulacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine delalettir.

Rüyada mezarın yanında namaz kılmak iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yalın ayak namaz kılmak çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada hocanın namaz kıldığını görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, daha pozitif biri olacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkekle namaz kılmak kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine yorulur.

Rüyada anneyle namaz kılmak büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments