Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını mavi elbiseyle görmek

Rüyada arkadaşını mavi elbiseyle görmek

Rüyada arkadaşını mavi elbiseyle görmek aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, canın derdine düşeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, hayallerin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını mavi elbiseyle gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı değiştirmek istiyorsunuz.

Rüyada arkadaşını mavi elbiseyle görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının mavi elbise giydiğini görmek tüm arzularının yerine geleceğine, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşını mavi elbiseli görmek ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada kendini mavi elbiseyle görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada parlement mavisi elbise görmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi bebek elbiseleri görmek sevdiği kişilerin mutlu olacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine rivayet eder.

Rüyada mavi taşlı elbise giymek şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına inanılır.

Rüyada mavi beyaz elbise görmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments