Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adama ateş etmek

Rüyada adama ateş etmek

Rüyada adama ateş etmek çocuklarının fazla olacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, büyük borçlar alınacağına, büyük bir aşk yaşayacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada adama ateş etmek gördüyseniz:

  • Yurtdışında çalışanlar ülkelerine dönme kararı alabilirler.

Rüyada ateşten adam görmek öfkeli hareketlerde bulunacağına, moralin bozulacağına, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada ateş eden adam görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine tabir olunur.

Rüyada adama ateş etmek sevdiklerine kavuşacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada ateş etmek adam öldürmek bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, daha rahat bir hayata kavuşulacağına, işinde herkesten bir adım önde olacağına işarettir.

Rüyada silahla ateş etmek adam öldürmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, çekilen acıların unutulacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine tabir olunur.

Rüyada ateş adam görmek zor zamanlar geçirileceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ateşte yanan adam görmek yeni kişilerle tanışacağına, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada cehennem ateşi görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments