Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar yemek

Rüyada kar yemek

Rüyada kar yemek iyi halinin kalmayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, şansının bir türlü dönmeyeceğine, cesaretini yeninden toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kar yemek gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinizi sınırlamamalısınız.

Rüyada karnına yumruk yemek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz kar yemek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, kırgınlıkların geçeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada karlı pekmez yemek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı kar yemek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada karnına tekme yemek eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına rivayet eder.

Rüyada kar üzerinde yemek yemek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, hane halkı ile tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada karpus yemek maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada kar helvası yemek insanlara iyilik yapmaya, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments