Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapının çıktığını görmek

Rüyada kapının çıktığını görmek

Rüyada kapının çıktığını görmek çok mutlu ve huzurlu olacağına, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, umutlarını kaybedeceğine, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapının çıktığını gördüyseniz:

  • Kendinize veya fiziksel durumunuza odaklanmalısınız.

Rüyada kapıdan çıktığını görmek sağlığın da bozulacağına, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapının çıktığını görmek geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin kapısının çıktığını görmek yanlış adımlar atacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada canının çıktığını görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada dudakta uçuk çıktığını görmek rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada azı dişin çıktığını görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzde tüy çıktığını görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, her daim bereketli işler yapacağına, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada sakalı çıktığını görmek toplumda iyi bir yer edineceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, yöneticilik koltuğuna oturacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments