Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını güzel görmek

Rüyada arkadaşını güzel görmek

Rüyada arkadaşını güzel görmek işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını güzel gördüyseniz:

  • İşiniz, sağlığınız veya duygusal refahınızla ilgili konular ön planda olabilir.

Rüyada arkadaşını çok güzel görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının güzelleştiğini görmek olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının güzel giyindiğini görmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını güzelleşmiş görmek çok resmi görevlerde bulunacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını güzel bir evde görmek kazancının her geçen gün artacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını güzel görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını güzel giyimli görmek işlerin büyük bir açmaza gireceğine, önün açılacağına, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşını çok güzel görmek aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments