Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapalı paket görmek

Rüyada kapalı paket görmek

Rüyada kapalı paket görmek bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, verimin kaçacağına, maddi sıkıntısı olmayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine yorulur.

Rüyada kapalı paket gördüyseniz:

  • İşe biraz ara vermeniz, size ne yaptığınız, ne yapmak istediğiniz veya nasıl ilerleyeceğinizi anlamanız için zaman kazandırabilir.

Rüyada kapalı paket görmek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada kahve paketi görmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, mal ve varlık sahibi olacağına, onlar tarafından yüceltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada paket helva görmek yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada paket çay vermek onlarla çok iyi vakit geçireceğine, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına inanılır.

Rüyada çikolata paketi almak problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çay paketleri görmek rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına delalettir.

Rüyada paket paket çay görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir paket sigara görmek çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments