Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kansız et görmek

Rüyada kansız et görmek

Rüyada kansız et görmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, şansın ve bahtın da açılacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada kansız et gördüyseniz:

  • Sizi provoke eden kişiler olsa dahi, siz, olayları daha da hararetlendirmemek için gayret göstermelisiniz.

Rüyada et ve kan görmek iş konusunda bir ortaklık kuracağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada kansız et görmek işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, yurtdışına gidileceğine işaret etmektedir.

Rüyada insan eti ve kan görmek sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, duaların ve tövbelerin kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada et kan görmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, mutlu bir evliliğe delalet eder.

Rüyada kan ve et görmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada kardeşini kanlar içinde görmek sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, iş hayatında saygı göreceğine, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kan tadı almak buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına yorulmaktadır.

Rüyada damardan kan almak sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments