Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını doğurduğunu görmek

Rüyada arkadaşını doğurduğunu görmek

Rüyada arkadaşını doğurduğunu görmek bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, hedeflere ulaşılacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını doğurduğunu gördüyseniz:

  • İşyerinizde güvendiğiniz bir kişi sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Rüyada arkadaşının doğurduğunu görmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir arkadaşının doğurduğunu görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının erkek bebek doğurduğunu görmek bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını doğurduğunu görmek bereketin ve karın artacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının ikiz bebek doğurduğunu görmek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, en pahalı evlerde oturacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine işarettir.

Rüyada arkadaşını doğurtmak işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, kötü bir habere veya tehlikeye, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının bebek doğurduğunu görmek kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, çok büyük bir çalışma yapılacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmak bebek doğurmak büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments