Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kan görmemek

Rüyada kan görmemek

Rüyada kan görmemek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, düzenli bir işe girileceğine, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, kazancının günden güne artacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kan görmemek gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğinizden daha fazlasına talip olabilirsiniz.

Rüyada pıhtı kan görmek zaferlere doymayacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine rivayet eder.

Rüyada kolundan kan aldığını görmek de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada gözden kan geldiğini görmek içinin rahatlayacağına, aile huzurunuzun bozulacağına, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının burnundan kan geldiğini görmek daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ağzından burnundan kan geldiğini görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine delalettir.

Rüyada bacak arasından kan geldiğini görmek elinin darlığa düşmeyeceğine, nasibin de kısmetlerin de artacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağızda kan görmek girilen bütün işlerde zarar edileceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada gelinliğin kan olduğunu görmek kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, eşinden yana huzurlu olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments