Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalp dinlemek

Rüyada kalp dinlemek

Rüyada kalp dinlemek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına işaret eder.

Rüyada kalp dinlemek gördüyseniz:

  • Özel bir kişiyle ortak ilgi alanlarınızı tespit etmeniz veya geleceğe yönelik planlar yapmanız ilişkinizi güçlendirebilir.

Rüyada birinin kalp atışını dinlemek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada kalp dinlemek eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada kalp sesi dinlemek mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalp çizdiğini görmek çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalp ameliyat olmak ele geçen paranın daha da artacağına, elindekileri kaybedeceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş kalpli kolye görmek sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalp şeklinde altın görmek çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına tabir olunur.

Rüyada kalp yediğini görmek sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments