Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalp atışı görmek

Rüyada kalp atışı görmek

Rüyada kalp atışı görmek bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, geçici olarak rahatsızlanacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına delalettir.

Rüyada kalp atışı gördüyseniz:

  • Özgürce hareket ediyorsunuz.

Rüyada kalp atışlarını hissetmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bebek kalp atışlarını duymak başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, mesleki anlamda geriye düşüleceğine delalet eder.

Rüyada bebeğin kalp atışlarını duymak sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine inanılır.

Rüyada birinin kalp atışını duymak kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok kolay bir hayatı olacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalp atışı duymak yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, zor günlerin uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada kalp atışı görmek çok ünlü bir kişi olacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının kalp atışını duymak gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, arabuluculuk yapılacağına işarettir.

Rüyada bebek kalp atışı görmek kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments