Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalorifer borusu görmek

Rüyada kalorifer borusu görmek

Rüyada kalorifer borusu görmek işlerinin yarım kalacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine delalettir.

Rüyada kalorifer borusu gördüyseniz:

  • Planları oluşturacak olan sizsiniz.

Rüyada kalorifer borusu görmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalorifer yandığını görmek önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına inanılır.

Rüyada kalorifer yakmak tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına işarettir.

Rüyada kalorifer kazanı görmek kafasının rahat olacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, afiyette olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalorifer kazanı yakmak haneden birinin ayrılacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, kolaylığa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kaloriferli ev görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine tabir olunur.

Rüyada kalorifer böceği görmek aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalorifer peteği görmek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, onları tebrik edeceğine, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments