Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaldırımda yatmak

Rüyada kaldırımda yatmak

Rüyada kaldırımda yatmak bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, planlarının bozulacağına, kısmetlerini de göremeyeceğine, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına yorulur.

Rüyada kaldırımda yatmak gördüyseniz:

  • Çabalarınızın karşılıksız kalmadığını görerek sevinebilirsiniz.

Rüyada kaldırımda yatmak borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine işarettir.

Rüyada kaldırım süpürmek iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaldırımda yürümek kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kaldırıma oturmak yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaldırım temizlemek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada arnavut kaldırımı görmek karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine alamet eder.

Rüyada kaldırım taşı sökmek sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine alamet eder.

Rüyada kaldırımdan düşmek güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments