Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalabalıkta tatlı yemek

Rüyada kalabalıkta tatlı yemek

Rüyada kalabalıkta tatlı yemek maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, insanların hayır dualarını alacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok yoğun çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalabalıkta tatlı yemek gördüyseniz:

  • Ya da ilerde zararını görebilirsiniz.

Rüyada kalabalık ortamda tatlı yemek az da olsa bir kazanç elde edeceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine tabir olunur.

Rüyada kalabalıkta tatlı yemek geçim kaygısı duymayacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada kalabalığa tatlı dağıtmak türlü musibetlere uğrayacağına, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına işaret eder.

Rüyada kalabalıkta yemek görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına rivayet eder.

Rüyada kalabalık insanlara yemek vermek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada kalabalık yemek sofrası görmek iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, adını herkese duyuracağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına yorulur.

Rüyada kalabalıkla et yemek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada yemekli kalabalık görmek yönlendireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments