Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalabalıkta et görmek

Rüyada kalabalıkta et görmek

Rüyada kalabalıkta et görmek ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına yorulur.

Rüyada kalabalıkta et gördüyseniz:

  • Diğerleriyle çatışmayan bir zemin bulana kadar kendi başınıza hareket etmenizde fayda var.

Rüyada kalabalıkla et yemek istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalabalığın kavga ettiğini görmek huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalabalıkta et yemek maddi zarara gireceğine, bereket ve mutluluk elde edeceğine, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalabalıkta et görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada okulda kalabalık görmek kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kalabalık yerde oturmak görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi kalabalıkta görmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, maddi zararın büyük olacağına, mal kaybına uğrayacağına delalettir.

Rüyada kalabalık ve kavga görmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments