Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalabalıkla namaz kılmak

Rüyada kalabalıkla namaz kılmak

Rüyada kalabalıkla namaz kılmak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, kişinin muradına ereceğine, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına işaret eder.

Rüyada kalabalıkla namaz kılmak gördüyseniz:

  • Kendi yargılarınıza güvenmelisiniz.

Rüyada kalabalık yerde namaz kılmak ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada kalabalık namaz kılmak girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına delalettir.

Rüyada kalabalığın namaz kıldığını görmek uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına delalettir.

Rüyada kalabalık ortamda namaz kılmak çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine rivayet eder.

Rüyada kalabalık içinde namaz kılmak dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına inanılır.

Rüyada kalabalıkla namaz kılmak iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalabalıkta namaz kılmak tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına delalet eder.

Rüyada namaz kılan kalabalık görmek evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments