Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kahve ve çay görmek

Rüyada kahve ve çay görmek

Rüyada kahve ve çay görmek girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, kendi işini açacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına işarettir.

Rüyada kahve ve çay gördüyseniz:

  • Sizinle aynı zevkleri paylaşmayan kişilerle tartışmamaya çalışmalısınız.

Rüyada çay ve kahve görmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada çay kahve içmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, yarasını saracağına yorulur.

Rüyada çay ve kahve içmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kahve ve çay görmek birikiminin artacağına, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine delalet eder.

Rüyada çay kahve ikram etmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada çay kahve yapmak konfor ve lüks içinde yaşayacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada kahvede çay içmek koyu sohbetler edeceğine, büyük mutluluk duyulacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada çay kahve görmek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, daha fazla mal sahibi olacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments