Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kahve satmak

Rüyada kahve satmak

Rüyada kahve satmak mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, ekmek ve dünya malı alacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, geçim sıkıntısı yaşanılacağına, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kahve satmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda hayal kırıklıklarınız olabilir.

Rüyada kahve satmak zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, sorunsuz geçeceğine inanılır.

Rüyada misafire kahve vermek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kahve taşımak aşkının da kalıcı olacağına, kazancının ilk önce azalacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına işarettir.

Rüyada türk kahvesi fincanı görmek vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına alamet eder.

Rüyada kahve makinasi görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, neşeli zamanların yaşanacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapatılmış kahve fincanı görmek işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada çay kahve ikram etmek rakiplerini arkasında bırakacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, kendi işinin başına geçeceğine alamet eder.

Rüyada kahve tozu görmek dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, dertlerinden arınacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments