Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kahvaltı hazırlamak

Rüyada kahvaltı hazırlamak

Rüyada kahvaltı hazırlamak eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, bereket ve mutluluk elde edeceğine, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına işaret eder.

Rüyada kahvaltı hazırlamak gördüyseniz:

  • Aynı an da çok fazla konuyla ilgileniyor olabilirsiniz.

Rüyada sevdiğine kahvaltı hazırlamak kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşa kahvaltı hazırlamak girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, çok daha iyi koşullara sahip olacağına inanılır.

Rüyada birine kahvaltı hazırlamak rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, çok büyük destek vereceğine, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada kahvaltı hazırlamak Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin kahvaltı hazırladığını görmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına işaret eder.

Rüyada kahvaltı hazırladığını görmek kendini uzun uzun tenkit edeceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına tabir olunur.

Rüyada misafire kahvaltı hazırlamak uzun yaşayacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada ölmüş biriyle kahvaltı yapmak kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments