Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kağıt para almak

Rüyada kağıt para almak

Rüyada kağıt para almak rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, mutluluğunun her geçen gün artacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına yorulur.

Rüyada kağıt para almak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda ikna yeteneğiniz mucizeler yaratabilir.

Rüyada kağıt para biriktirdiğini görmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine işaret eder.

Rüyada borç kağıt para vermek büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kağıt para bozmak zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına yorulur.

Rüyada arkadaşından kağıt para aldığını görmek sorunlarından arınacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına işarettir.

Rüyada çocuğa kağıt para vermek müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, geçim derdinin olmayacağına yorulur.

Rüyada topraktan kağıt para çıkarmak hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, anne baba duası alacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına inanılır.

Rüyada kağıt mavi para görmek rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine işaret eder.

Rüyada kağıt para bulup sahibine vermek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments